Katleen

Každá žena túži byť princezná

Keď som bola dlhodobo nešťastná, pracovne nenaplnená, hlboko v mojom vnútri bolo niečo, čo chcelo von, cítila som, že to bude niečo veľkolepé…

Veľakrát som pozerala obľúbené filmy, ako napríklad Neberte nám princeznú, v ktorom hlavná predstaviteľka snívala svoj sen, vžila som sa do nej, akoby som to bola ja… Načo školy, tituly, to nie som ja, chcem byť pri deťoch a rozdávať úsmev.

 

 

Začala som spávať s pyritovým srdiečkom, ktoré sa stalo mojím talizmanom a prinieslo mi tvorbu výnimočne krásnych, ale aj energetických šperkov z minerálnych kameňov, v ktorých je vždy základ PYRIT – najväčší energetický štít, ktorý prináša bohatstvo, sny a želania, ktoré vysielame do vesmíru a ja som ich nazvala My miracles, pretože sú to pre mňa moje zázraky. Z hviezd, na ktoré verím, mi prišli rôzne nápady, ako organizovanie vlastných súkromných prehliadok v Galante,  odkiaľ pochádzam, v kaštieli Esterházy, prehliadka Rozkvitnutá Lýdie Eckhardt, vystavovanie na svadobných výstavách a teraz prehliadky po celý rok, a to Bratislavské módne dni by Mercedes-Benz 2020, za ktoré vďačím Márii Rehákovej, generálnej riaditeľke STAR production a na ktoré sa s noblesou pripravím v duchu témy Dvesto rokov Andreja Sládkoviča, ktorý je známy najdlhšou ľúbostnou básňou na svete – Marína. Podľa toho budú vyzerať aj šperky a ľúbostnú energiu bude niesť celá kolekcia My miracles. Šaty pre modelky navrhnem v spolupráci so salónom Katleen v Nitre, ktorý ich ušije. Šperky My Miracles si môžete pozrieť na stránke www.mymiracles.sk a tiež na FB Denisa Čimo alebo na instagrame denisacimo.

 

zdroj: slovenka.sk