Katleen

Popolnočné šaty na svadbu

Muži, potrebujú k svojmu blahu nás ženy a my ženy zase krásne šaty. Nepotrebujeme ich len na bežné nosenie, ale aj na významné udalosti. Jednou z najdôležitejších udalostí v živote každého z nás,  je bezpochyby svadba. Pre ktorú nevestu nehrajú prím práve svadobné šaty ? Azda sa taká ani nenájde. Jednoducho od predstavy rozprávkových svadobných šiat neupustíme. Občas sa  nám však stáva, že zabúdame na v poradí druhé svadobné šaty, ktoré sa nazývajú popolnočné šaty. Práve o nich si v nasledujúcom článku povieme niečo viac.

Aké popolnočné šaty zvoliť ?  Zvoľte si akékoľvek len chcete. Záleží len na Vás. Hlavne dbajte o to, aby ste sa v nich cítili dobre.

 

Akú zvoliť dĺžku a strih ?  Aj v tomto prípade záleží len na Vás. Ak chcete byť sa elegantnú dámu, tak môžete voliť dlhšie postavu lemujúce šaty. Ak by vám však šantenie na parkete a zabávanie sa chýbalo, tak siahnite radšej po vzdušných šatách kratšieho strihu.

Aj farba je len na Vás

Nežným kráskam odporúčame voliť jemné pastelové odtiene. Odvážnejšie dámy, môžu siahnuť aj po výrazných odtieňoch ako je napríklad červená. Vhodným výberom sú aj kratšie biele šaty alebo šaty v odtieni vašej svadobnej výzdoby.

Dajte šancu vzorom

Vzory sú stále moderné, a nič nimi nepokazíte ani na svadbe. Samozrejme všetko s mierou. Vyberte si šaty s jemnými decentnými vzormi, ako sú napríklad kvety.